Apparatuur: Thermometers deel 3

En weer een thermometerupdate! Ditmaal heb ik van beide barbecues de analoge dome thermometers vervangen door digitale varianten. Waarom? Voor de low and slow is dit net even wat makkelijker zodat ik niet hoef te “prutsen” met probes met snoertjes. Meestal hou ik voor de dome hetzelfde aan als dat ik op het rooster werk. Als ik bijvoorbeeld met spareribs werk gaat er geen probe in. Ook voor high and fast is het makkelijker aflezen.

Wat heb ik dan gekocht? Het is geworden de “Wenmeice At02 Grill Smart Wireless Bbq Thermometer With App Bluetooth Support 4 Probes for Meat Steak Smoker Timer Kitchen” van AliExpress.

Zoals je ziet kan je hem via bluetooth koppelen aan een smartphone. In de, enorm beknopte, handleiding zit een verwijzing waar je de app kan vinden in de IOS en Android store. Tevens zit er een QR code bij die je moet scannen zodra je de thermometer wilt koppelen aan de app.

Deze thermometer wint enorm aan populariteit vanwege 2 zaken. 1: digitale dome uitlezen. 2: hij kan ook 4 probes aan!

Ik heb tot nu toe nog niet de porbes getest, maar alleen nog maar t.b.v. het mertenvan de dome. Dit doet hij prima. Ook past hij goed op zowel de Weber als de Grill Guru.

Conclusie: leuke gadget/upgrade die niet al te veel hoeft te kosten via AliExpress. Ik zou wel wachten op een goede aanbieding. Ik heb deze voor ~ā‚¬50,- gekocht.

0 comments on “Apparatuur: Thermometers deel 3Add yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.